Guy Staelens
Stormestraat 33/31
8790 Waregem

GSM: 0475 36 89 66
Tel.: 056 60 89 66
Mail: info@guystaelens.be

Download vCard Mail ons Webdesign Bluetown

Warmtepompen & Airconditioning

Warmtepompen

Verwarmen met een warmtepomp is een zeer ecologische manier van verwarmen omdat een warmtepomp energie verpaatst van A naar B.Warmtepompen halen hun energie uit lucht, water of uit de grond. Om deze energieverplaatsing te realiseren hebben we een kleine hoeveelheid elektrische energie nodig. Voor 4,5Kw aan calorische warmte hebben we slecht 1kw elektrische energie nodig .Hierdoor is de gebruikskost bij een warmtepomp een stuk lager dan die bij een klassieke gas of olie installatie. Ook het onderhoud van een warmtepomp is zeer gering in vergelijking met een klassieke gas of olie installatie. Een tweejaarlijks nazicht volstaat. Warmtepompen kunnen instaan voor verwarming (vloerverwarming bij  voorkeur) en  aanmaak van sanitair warm water. Bovendien kunnen warmtepompen indien nodig ook koelen.Men kan ook de warmtepomp integreren in een zonneboiler voor zeer ecologisch sanitair warmwater.Tegenwoordig is elke goeie aircondtioner een performante warmtepomp. Guy Staelens en co heeft zowel de benodigde vakkennis op vlak van verwarmingstechniek als koeltechniek en onderscheid zich hiermee van de klassieke verwarmingsinstallateur.

Ontdek alle nieuwe Eco Heat Systems van Samsung in één filmpje. Al deze nieuwe systemen zijn vanaf nu via WiFi te bedienen. Think S, Think Smart, Think Samsung! Meer info? Contacteer ons …

Airconditioning

Met een airconditioning kunnen we de behaaglijkheid enorm beïnvloeden daar we zowel de temperatuur als de vochtigheid aanpassen, bovendien zuivert het zelf de lucht. Zo kunt u het hele jaar genieten van een perfect binnenklimaat. Aangezien airconditioning ook kan verwarmen op het warmtepompprincipe is airconditioning niet meer weg te denken in ons woon en werkmilieu. Een totaalproject voor verwarming en koeling is uitermate geschikt voor commerciële ruimtes maar ook  voor op kantoor & prive.Wij installeren enkel topmerken met oog op kwaliteit en een vakkundige montage.

De laatste berichten over Warmtepompen & Airconditioning

Terug naar boven